tirsdag 29. juni 2010

Et godt sted å være


I dag har jeg omgitt meg med mange flotte og hyggelige mennesker.
Egentlig har vi dem rundt oss hele tiden. Det gjelder bare å være oppmerksom nok, så oppdager man kjekke mennesker selv der man ikke umiddelbart ser dem.

Jeg måtte ikke lete etter dere i dag. Jeg traff dere i avtalt møte i jobbsammenheng. Det ble så klar for meg etterpå, at jeg gikk hjem med fornyet energi fra dere som jeg tilbragte noen timer sammen med. Dere vet hvem jeg sikter til, og er du en av dem som leser dette nå, så kan du på denne måten ta imot min takk for et gjennomført godt og trivelig møte.

Interessant det der med følelsen av en positiv eller negativ atmosfære i samvær med mennesker.
Jeg er sikker på at du har opplevd det.
Energien omgir oss, både den positive og den negative.
Vil du bygge deg selv, er det viktig å trekke mot de som gir deg positiv energi, som du føler du er ”på nett” med. Det er ikke vanskelig å finne dem.
Rett nok må man innimellom forholde seg til personer som trekker energien ut av oss. Men, jeg har notert meg følgende om mitt forhold til disse: "Noen mennesker må du elske på avstand". Kloke ord til ettertanke. Alle mennesker er verdifulle, men de som tapper oss for energi, skal få vår respekt ved at vi ikke trår dem for nærme.

Det er heldigvis ikke mange av disse, synes jeg. Og jeg er veldig takknemlig for alle dere flotte mennesker som gir meg energi.
Håper dere er klar over hvilken verdifull gave dere gir. Etter all sannsynlighet får dere en sterk strøm av energi tilbake.
På denne måten gir og får vi, og vi kommer inn i en positiv sirkel som i sum beriker livet dag for dag.
Og da er verden et godt sted å være.

4 kommentarer:

 1. Så kule statuer. Hvor har du funnet dem?

  SvarSlett
 2. De er i en by som heter Eze, litt vest for Monaco. Ligger på en fjelltopp. Jeg har flere bilder av andre statuer, så jeg kan vise mer senere.

  SvarSlett
 3. Ja, de er fine, statuer.
  Noen trekker energi fra oss.. Det opplevde jeg ...

  Vil møte de som gir energi:)Og det er mange av de
  Svetl.

  SvarSlett
 4. God morgen, Svetlana
  Det er så sant det du sier. :)
  Ha en super dag, full av positiv energi.

  SvarSlett