lørdag 20. februar 2010

Affirmasjoner - del 1"Jeg tror optimistisk på utviklingsmuligheter i hver og én." Dette er Marit Breiviks oppskrift på hennes suksess som leder for kvinnelandslaget i håndball.

Dette er også en rettesnor for meg og min tro på våre muligheter når vi velger den veien vi vil gå, velger de mål vi setter for oss selv.

Ingen når de store mål uten å la den indre drivkraften, mine utviklingsmuligheter, få råderetten i mitt liv. Ofte kan det være krevende, men så gjør det så godt når vi passerer målstreken og kan være stolte av oss selv.

Det er lov å være stolt av seg selv.

Det handler om Affirmasjoner:

Å affirmere (bekrefte) er den høyeste formen for personlig positiv til-meg-selv-snakk. Det er noen av penslene jeg trenger for å skape framtiden min. For den er jeg interessert i!! Der skal jeg tilbringe resten av livet mitt. Gi deg tid å tenke litt på det:

Min framtid er der jeg skal tilbringe resten av mitt liv! - Klart jeg ønsker å ha det bra da.

Vi må lære oss å være bevisste på å tenke positivt om oss selv. Affirmasjoner er alltid i første person og presensform og inneholder ALLTID positive påstander om deg selv. Visste du at omtrent 90% av "hvordan vi føler oss", blir bestemt av HVA vi sier til oss selv at vi er og hva vi føler?

(fortsettelse følger imorgen :)

5 kommentarer:

 1. Affirmasjoner funker! Mitt største mål hittil ble nådd bla ved hjelp av affirmasjoner. :)

  SvarSlett
 2. Hurra! Og mere skal det bli! :)

  SvarSlett
 3. Dette var et flott sted å finne! Ingveig, du er så inspirerende! Jeg skal komme hit å hente ideer og kraft! Takk for alt du gjør.klem Kristin i Sandefjord:)

  SvarSlett
 4. Jeg kom visst frem som "anonym". Jeg visste ikke hvilken andre jeg skulle velge:) Aldri kommentert på en blog før!

  SvarSlett
 5. Velkommen som blogg-kommentator, Kristin :)
  Kanskje blir du selv en blogger etterhvert?
  Ha en super søndag.
  Her snør det og jeg kjenner glede over den stillheten dalende snø gir.

  SvarSlett