lørdag 13. februar 2010

Drøm ditt Liv - og Lev din DrømTenk hvilke muligheter vi har fått gjennom elektroniske medier.  Disse kan brukes til så mye og på så mange måter.  For meg har dette blitt en enestående mulighet til å formidle positive tanker for og om livet.

Med en dør ut til den store verden, håper jeg å kunne dele med meg historier og refleksjoner om livet, drømmer, muligheter og gleder.  Er det noen der ute som kan ha glede av innlegg med positive fortegn, er du hjertelig velkommen til å følge meg eller ta en titt innom i ny og ne.

Har du kommentarer til mine historier og betraktninger, er det supert om du vil dele med oss.

Jeg er overbevist om at positive tanker styrer oss til gode hendelser i våre liv.  Derfor er det mitt ønske at denne bloggen kan være en motvekt mot de negative nyhetene vi daglig overstrømmes med.   Mitt håp er at når du har lest fra denne bloggsiden, skal du kunne ta med deg noe positivt ut i din hverdag.

Solens stråler gjennom treet som er rotfestet i god jord, er symbolet på at hvis vi tar inn det energi-givende lyset, vil vi vokse og strekke oss mot nye høyder.  Samtidig sprer røttene deg enda dypere og vi blir solid plantet i en næringsfylt jord.

DRØM ditt Liv og Lev din DRØM

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg! :)

  SvarSlett
 2. Og takk til deg som har laget så flott design til meg! :))

  SvarSlett
 3. Gratulerer Ingveig.Jeg ble ivrig blogger ved at jeg tilfeldigvis kom på ideen da jeg dro på min reise til Australia før jul. Primært for å holde min familie oppdatert. Nå fortsetter jeg og skriver litt om min hverdag. Lykke til videre.

  fra Hilde
  hildeseverin.blogg.no

  SvarSlett
 4. Takk til deg, Hilde.
  Jeg skal følge din blogg også, for jeg vet at du har mye å dele med alle dine erfaringer i livet.
  Lykke til du også med å gi videre noe av din visdom.

  SvarSlett