søndag 21. februar 2010

Affirmasjoner - del 2


Hvordan står det til med den positive tankegangen din? Tenker DU gode tanker om deg selv og andre? Hvis du ønsker å forbedre deg her, anbefaler jeg deg følgende bruksanvisning:

Skriv en liste på minst 20 affirmasjoner (positive tanker om deg selv!)

Visualiser listen ved å sette et bilde av deg selv på denne.

Hver gang du leser denne (morgen og kveld), ser du deg selv og forteller hjernen din at denne listens innhold er en beskrivelse av nettopp DEG.

La det være det første og det siste du gjør for dagen at du leser denne listen.

Du kommer faktisk etter hvert å legge merke til at du har flyttet ribba for hva du synes at du duger til, ettersom underbevisstheten din er programmert. Det underbevisste er utrolig sterkt, det er veldig lydig, og det gjør akkurat det du forteller det.

Du blir faktisk det du tenker!

Denne oppskriften gir ikke et liv der vi kruser på en overflate uten noen bølger innimellom. Utvikling betyr også motstand, fordi vi må forsere noen nye grenser innimellom for å komme videre.

Når vi er nede i en bølgedal, føler vi kanskje ubehag og oppgitthet. Men husk: når vi er nede i bølgedalen, går alt oppover. Det er den fysiske loven. Vi surfer oppover mot den lille eller den store bølgen, alt ettersom. Dess høyere bølgen er, dess høyere mål har vi foran oss.

Er ikke tanken fascinerende og interessant?

Og husk: Når vi er nede, har vi lagt det vanskeligste bak oss. Da bør vi i alle fall ikke gi opp! For det er da vi skal begynne å høste det vi har sådd!

Konklusjonen er: Ikke gi deg når du er på bunn, - for deretter går alt oppover igjen, og vi når nye høyder og nye mål. Men: Du bestemmer tempoet.

Når alt kommer til alt, er det bare DU som velger hva DU vil med livet DITT.

"Jeg er aldri nede, jeg er enten oppe eller på veg opp."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar