lørdag 27. mars 2010

Den gode samtalen 3


I dag har vi bygd en ny bru, en bru over til et nytt og godt vennskap for fremtiden, - det er jeg overbevist om.
Å treffe nye mennesker er alltid spennende. Og spesielt spennende kan det være når man for første gang skal treffe noen som vi har en særskilt relasjon til. Hvor bra er det ikke da at møtet blir godt fra første stund, at man er på nett og den gode samtalen fungerer omgående uten anstrengelse?

Jeg har hatt en nydelig dag sammen med flotte mennesker med forskjellig bakgrunn på mange måter. Det er berikende å høre bakgrunnen og historien til hver eneste en. Vi har møtt livet på forskjellig vis, under forskjellige omstendigheter og i forskjellige land og på forskjellige språk. - Så møtes vi altså og finner tonen. Hvorfor? Fordi når alt kommer til alt, er vi like. Som det står i barnesangen ”meget er forskjellig, men inni er vi like.” Forskjellene er der for å fargelegge våre samvær.

I dag har jeg møtt to nye venner i mitt liv. Hvilken gave!
Så ser jeg spent framover på alt fellesskap vi kan få.

People come in to your life for a reason, a season, a lifetime! Takk til Svetlana og Nils Jonas for den gode samtalen idag.

3 kommentarer:

 1. Takk for sist:), Ingveig!
  Jeg er utrolig glad at det skjedde...Nå ser vi bare framover med glede og gledelige forventninger. Den gode samtale...Det er snakk å sette ord på ting. Du kommer tilbake til "den gode samtale" for tredje gang i bloggen din. Det er ikke en fysisk objekt men det finnes og påvirker oss kraftig.
  En ting til: Det regner! Jeg er utrolig glad i regn i det siste. Frihetens regn?:)
  Ha fortsatt en fin søndag!
  Sv.

  SvarSlett
 2. Flotte refleksjoner i tekten din, og så herlig lesning. Kjempeflott bilde du har tatt også :)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige tilbakemeldinger til dere begge. Jeg setter pris på kommentarer som kan gjøre meg bedre til å dele med dere.
  Til Anne: må erkjenne at bildet ikke er "mitt". Jeg låner noen foto, men refleksjonene og ordene er mine :)
  Kanskje du har noen flotte bilder å dele med meg, som jeg kan reflektere rundt. Sier takk til det i så fall, men da må du signere dem. Æres den som æres skal.

  SvarSlett