torsdag 25. mars 2010

Fra Nordpolen til Den ultimate by

Maria, min datter, har blogget om tur til New York (http://liveti301.blogspot.com/). Jeg klipper bildet fra den ultimate by og bruker det som motsetningen til bildet fra Nordpolen.

Hvor det er best å være, er det sikkert mange delte meninger om. Å være her eller der må uansett være ganske optimale settinger på hver sin måte, enten man velger ødemarken eller byjungelen.

Jeg har verken vært på Nordpolen eller i New York. Men, jeg har sertifikat på at jeg har passert Nordpolen. Enkelt og behagelig 30.000 meter over polpunktet, om bord i et fly på vei fra København til Tokyo. Dog allikevel, om jeg ikke har stått på det nordligste punktet, har jeg på sin måte vært der likevel. Altså er det bare NY som gjenstår. Etter mange år uten særskilt ønske om å besøke metropolen, ligger nå en reise dit på min dreieskive. Mine to døtre og jeg skal ”over there” i april, hvis vi får ordnet de flybillettene vi håper på.
Jeg velger å være positiv. Derfor tror jeg at det blir tur.

Det er med undring og forventning jeg ser frem til dette. Og da skal jeg samle gladhistorier til bloggen min fra byen som kan tilby alt. Mitt fokus vil være å se storheten, gleden og mulighetene.

Vår planet, som vi har fått tildelt som oppholdssted for våre liv, er mangfoldig og storartet. For et sted å leve! Se deg omkring, bli bevisst ditt oppholdssted, og ta til deg av alt det storartede den har å tilby deg, - Men husk: del gledene med deg og ta vare på boplassen vår.

5 kommentarer:

  1. Det blir New York vettu! Kan ikke tro noe annet :)

    SvarSlett
  2. Ouupps: Jeg korrigerer meg selv: Ikke 30.000 meter, men 30.000 fot. Det er noe helt annet :))

    SvarSlett