mandag 5. april 2010

Kvalitetstid


Årets første fotballkamp på hjemmebane for Monica (min yngste datter) og meg i dag. Den forrige hjemmekampen kunne vi ikke delta på – dessverre. Men i dag var dagen der. Nå er vi i gang igjen! Tredje året med sesongkort for oss er er startet.
Vi gleder oss over å kunne være med å heie på laget vårt igjen.

Da vi ankom stadion, kom Monica i prat med en tidligere klassekamerat. Har du sesongkort? Spurte han. JA, svarte Monica. Jeg og mamma har! En av billettvaktene overhørte dette og kom spontant med følgende kommentar: Kvalitetstid!

Ja. Hun har helt rett! Sesongkortene har Monica og jeg for å gi oss selv kvalitetstid. Dette er tid vi gir hverandre i en travel hverdag. Da er det henne og meg, oss to. Sammen følger vi laget vårt ”live”, er med å heie på dem, kjenner på fellesskapet med de andre, føler på stemningen, gleder oss over seirene og ønsker bedre spill neste gang når det ikke går ”vår vei”.

Det beste er likevel å være sammen, vi to. Glede oss sammen, kjenne spenningen sammen, nyte samholdet og til og med: ha tid til den gode samtalen, når vi ønsker det.

Joda, helt korrekt, kjære billettvakt på Viking Stadion: Det ER kvalitetstid!

3 kommentarer:

  1. Det skulle vært sånn "liker" knapp her, sånn som på facebook.

    SvarSlett
  2. Er i grunnen enig med deg, Maria. Mulighet for både "liker" og kommentar. - Kanskje det kommer en gang :)

    SvarSlett